Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Oliveira Do Hospital

Oliveira Do Hospital er en travl by nord for bydelen Coimbra i Portugal. Byen ligger lige ved foden af de smukke Serra de Estrela eller stjerne bjerg, tilbyder sine gæster en udendørs indstilling for eventyrlystne aktiviteter såsom kanosejlads og fiskeri. Byen består af flere sogne, hver især har deres egne figurer og historier. Roaming rundt i den spændende by er bedst med billig biludlejning på Oliveira Do Hospital.

En Biludlejning på Oliveira Do Hospital vil tage besøgende på de gamle landsbyer i byen, hvor arkæologiske seværdigheder som bronzealderen og neolitiske begravelse begrundelse er rigelige. Landsbyerne også spille vært for unikke landdistrikter og religiøse relikvier.

Blandt de mest interessante fund i området er hellig Kors kirke samt Ferreiros kapel, som er en imponerende tempel i romerske og gotiske stil, bygget i 1200 - tallet. Andre interessante levn og monumenter kan findes i de forskellige dele af byen.

Biludlejning i Oliveira Do Hospital ville tage besøgende til sogn af Sao Giao, hvor domkirken regionale eller Igreja Matriz de Sao Giao er placeret. Den barokke stil bygning fra slutningen af 1700 - tallet er blandt de bedste konstruktioner i byen, bedst kendt for sin udskårne og malede interiør.

Også er at bemærke landsbyen Pouca de Beira, en charmerende by, hvor den historiske vartegn, kendt som Convento do Desagravo Santissimo Sacramento er placeret.

Indsamling destination

Kort: