Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Porto Lufthavn

Porto lufthavn eller Francisco Sá Carneiro lufthavn ligger i hjertet af Porto, den industrielle by i Portugal. Det er 11km fra Oporto. Lufthavnen er meget tilgængelig for den industrielle zone, andre kommercielle distrikter i Porto, som turistmål. Mange billige bil leje tjenester er i lufthavnen for at hjælpe turister udforske byen mere bekvemt.

Der er ingen hoteller på stedet. Men der er mange hoteller i de travle kommercielle områder, der er tæt på lufthavnen. Nogle af de nærliggende hoteller omfatter Tryp Porto Expo, Belver Beta Porto Hotel, Ibis Porto Sao Joao, Vila Camacho og Sheraton Porto Hotel og Spa. Disse hoteller er fundet på 5 - 10km fra lufthavnen. Andre hoteller længere herfra er meget tilgængelig med en billig billeje i Porto lufthavn. Disse omfatter hoteller som Amerika, Best Western Hotel Inca, Melia Gaia Porto og Ibis Porto Gaia, som er alle beliggende på mere end 10km fra Porto lufthavn.

Porto er kendt for sine velbevarede kulturarv. Et af de steder du skal se i Porto er Casa da Musica, en koncertsal, der minder om en diamant i det barske. Turisterne skal også se Camara Municipal eller den kommunale hall, som har a20th århundrede arkitektoniske design. Igreja dos Congregados, en kirke bygget i 17t århundrede, er også et must - besøg sted, som er Se katedralen og Igreja de Sao Lourenco. Hvis du ønsker at se naturen, hoved på Escadas das Verdades eller trin i sandhed at se floden og Ponte Dom Luis. Rejser på din egen komfort og se resten af Porto bekvemt med en billig billeje i Porto lufthavn.

Indsamling destination

Kort: