Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Mallorca Lufthavn

Palma Lufthavn Mallorca Spanien (PMI) er i en 7 mile afstand fra Palma del Mallorca. Strømmen af passagerer på dette sted er fantastisk som det mest berømte turistmål i hele Europa. Palma Lufthavn Mallorca Spanien (PMI) er den bedste måde at nå dette fantastiske sted. Du vil finde forskellige folk tilhører forskellige lande besøger dette sted til at nyde udsigten over fantastiske strande og varmt vejr. På grund af de smukke steder rundt i byen en tung passager blev trafik record på mere end 2,3 millioner indspillet i år 2007. Palma er Mallorca Spanien (PMI) travleste lufthavn i løbet af sommeren

Lufthavnen er konstrueret til at appellere du og som dit første indtryk af stedet vil være absolut en pæn en som du vil få alle faciliteter, du kan tænke på en lufthavn skal have. Du kan shoppe, spise og har nogle rekreation og nyde de komfortable lounges i lufthavnen. Der er mange forskellige legetøj og gave butikker på restauranten. Som du flytter på tværs af lufthavnen, vil du finde posthuset og telefonbokse for din bekvemmelighed.

For at nå den smukke by vil du ikke nødt til at rejse meget. Der er mange store hoteller tæt på lufthavnen og du kan bestille dit ophold på nogen af dem. Du vil få stor hjælp af Biludlejning leveres til dig på ankomst terminal. Du kan nemt pendler på tværs af byen med hjælp fra billig bil leje service. Du kan også leje bus og tog tjeneste som pr din nødvendighed.

Indsamling destination

Kort: