Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Coimbra Train Station

Udforske hjertet af Portugal, når du besøger Coimbra, en by, der er væsentlige for den romantiske charme og historiske attributter. Byen er hjemsted for mange gamle bygninger klamrer sig til en bjergskråning og stiger for at dominere Mondego - floden kurver. Coimbras pulserende atmosfære er ved at blive næret af sit Universitet, der er kendt som verdens anden ældste universitet.

Rejse med tog at komme til Coimbra hurtigere fra Lissabon eller Porto, fordi de tog, der forbinder disse byer stoppe i denne by. Når du ankommer til stationen, kan du stole på Biludlejning på Coimbras banegård at tage dig til centrum i stedet for ridning et andet tog derhen. Det er også lettere at rejse med bil i Coimbra at nå dit hotel valg.

Billig biludlejning i Coimbra Railway Station er praktisk, hvis du vil bruge mere tid på sightseeing udenfor byen end inde i den. Fra Coimbra, køre 15 kilometer mod syd for at finde romerske ruiner af Conimbriga. Alternativt, kan du køre 30 km væk fra byen for at se slottet Montemor - o - Velho.

Opdage flere steder ud over Coimbra hvor du kan nyde forskellige retter og rekreative aktiviteter. Køre 40 km med din bil, som du kan erhverve fra Biludlejning på Coimbra Railway Station, så du kan komme til strandene i Figueira da Foz. Du kan også besøge Miranda Corvo for at prøve sin Chanfana parabol, eller at Mealhada at prøve den mad, kendt som "Leitão".

Indsamling destination

Kort: