Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Alicante Lufthavn

Hvis du planlægger en tur til Spanien, skylder du dig selv at se Alicante. En hurtig charterfly fra Madrid vil få dig til Alicante Lufthavn og derfra du kan få adgang til en af de ni Biludlejning tilgængelig direkte i terminalen. Alicantes lufthavn er en af de ti travleste spanske lufthavne på grund af dets nærhed til verden klasse strande.

Lej en bil for en dag eller weekend tur, og udforske miles af strande tilgængelig langs Costa Blanca. Du vil ikke fortryde det, da disse er nogle af verdens største strande. Opleve skønhed af landskabet og beboerne nyde bekvemmeligheden for at kunne rejse til enhver destination, du ønsker. Med så mange strande at vælge imellem kan du bruge en ønsker en guide til at sikre, at du kan se aktuelt "hot spot." Og når du bliver træt af gennemvædning op Sole, du kan tage din lejede bil til byen og butik i den trendy centrum af Alicante.

Der er en følelse af sikkerhed, der følger med at have en lejet bil til din rådighed. Det giver mulighed for meget mere frihed end at være afhængige af busser eller taxier kunne nogensinde. At have en bil til din rådighed kan mere fuldt fordybe dig i den lokale kultur og vise dig virkeligheden af Alicante, på en måde, der bare ikke er muligt, hvis du ser meter kryds i en taxa, eller stole på busruter. De fleste turister ophold foruddefinerede områder, på grund af dette, men blot at leje en bil åbner hele byen og dens omegn.

Indsamling destination

Kort: