Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Faro Lufthavn

Faro lufthavn; overvejende brugt af ferierejsende, er hurtigt at dreje for at være en destination passage for forretningsrejsende, hovedsagelig på grund af at være en af Europas billigste lufthavne. Ligger ca. 7 kilometer mod vest af Faro city, er den næststørste lufthavn i landet efter Lissabons internationale lufthavn. Faro by; beliggende i det sydlige Portugal; anses for at være gateway for turister kommer til Algarve - regionen.

Lufthavnen håndterer et væld af flight services fra mange europæiske byer. Der er en lang række hjælp skriveborde, til at vejlede og bistå rejsende med deres bil leje udvalg og endda til at planlægge deres rejse. Der er faciliteter som bil leje, konference & Business - faciliteter, faciliteter for handicappede rejsende, Shopping & restauranter, Hittegods osv.

Forskellige bil leje agenturer, der opererer ud af lufthavnen tilbud stor værdi og billig bil leje løsninger for de rejsende, der er på enten en ferie eller en forretningsrejse til Algarve. De fleste af disse biler leje agenturer tilbyder bred vifte af biler at vælge imellem; og bliver ved med at have specielle pakker og tilbud for gæsterne. Bevæger sig gennem lufthavnen til bymidten eller transportere dig selv til andre turister hotspots er både sikkert og nemt med brug af Biludlejning. Bil leje tjenester betragtes som en af de enkleste og billigste måde at rejse gennem de smukke dele af landet.

Indsamling destination

Kort: