Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Ponta Delgada Lufthavn Azores

Portugal er en berømt ferie hotspot og ingen plads er mere tiltrækkende for besøgende end Azorerne. Gruppen af øer er ekstremt populære og den største ø i gruppen er Sao Miguel og det er hjemsted for en meget travl lufthavn, der accepterer de mest trafik af alle øerne.

Biludlejning i Ponta Delgada Joao Paulo II airport er den eneste rigtige måde at rejse på øen som bus services er designet til den lokale i stedet for turister og taxier kan være dyrt. Nogle hoteller tilbyder en pickup service fra lufthavnen og kom til byen Porto Delgada er kun en 10 - minutters rejse.

Besøgende kan forvente at finde en hel vifte af butikker og caféer i lufthavnen, og selvom lufthavnen ikke er enorm faciliteterne er mere end tilstrækkelige. Billig biludlejning på Ponta Delgada Joao Paulo II airport er en god måde at sikre, at rejse er overkommelig, når du lander.

Biludlejning i Ponta Delgada Joao Paulo II airport er tilgængelig via agenturer, der er placeret i ankomsthallen og de kan være forudbestilt, hvis du ønsker at undgå kø. Der er mange steder at bo i byen, og de varierer i pris fra fem - stjernede resorts til billigere moteller og bed and Breakfast.

Flyrejser er velkommen i fra andre steder I Europa samt USA og Canada. Nogle afgange kører kun når øen er optaget i løbet af sommeren og mange butikker, restauranter og hoteller lukker om vinteren.

Indsamling destination

Kort: