Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Braga

Braga er kendt for sin religiøse seværdigheder og lang historie. Beliggende i den nord - vestlige del af Portugal, anses Braga for at være en af de ældste byer i Portugal. Byen og dens omegn er bedst undersøgt i bil og biludlejning på Braga er en økonomisk løsning.

De vigtigste attraktioner i Braga er religiøs og er det muligt at udforske de mange kirker og katedraler til fods. Must - besøg betragtes Bragas domkirke og Sankt Paul Church. Braga - slottet, som daterer tilbage til 1300 - tallet, er i ruiner og kun det gotiske tårn er stadig til dato. Byen kan prale af en række museer og et besøg i Biscainhos Museum og Museum Medina ikke bør gå glip af.

Med billig biludlejning på Braga er det let at hovedet north på motorvej N103 til den spanske grænse, stor dagstur. Ved grænsen, vil besøgende passerer gennem nationalparken Peneda - Geres, Portugal kun national park. Dette bjergrige park tilbyder campingpladser og vandrestier.

Der er ingen international lufthavn nær Braga og de fleste besøgende vil komme til byen med tog eller i bil. Biludlejning på Braga er let tilgængelige i byens centrum eller railway station. Den nærmeste internationale lufthavn ligger i hovedstaden i Portugal, Lissabon. Braga er godt forbundet til den portugisiske nationale motorvejsnet, gør det nemt at udforske området ved selvstændig kørsel.

Der er masser af gode turistattraktioner omkring Braga. Et skal besøg omfatter Bom Jesus Monte fristed, som kan prale af en af de ældste kabelbane (sporvogn) på den iberiske halvø. I byen Palmeira, vil besøgende finde den romantiske Dona Chica slot. Det er også muligt at prøve mineralvand fra Sete Fontes kilderne.

Indsamling destination

Kort: