Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Portugal

Portugal er i iberiske halvø Vesteuropa står over for i Atlanten. Det har godt vejr og strande, som gør det en ideel alle året rundt destination.

Algarve er beliggende i den sydlige del af Portugal og har både arabisk og Roman History. Nogle af denne historie kan ses i Faro og Vilamoura.

Hvis sport er den aktivitet, du er på udkig efter du kan finde en overflod af det. Du kan gøre følgende i Algarve:

Spille på en af de mange golfbaner langs en 100 - mile plads på kysten, som ligger kun 1 _ times kørsel fra Faro - lufthavnen.

Sejle på en af sejlklubber eller lære at sejle på en af de 7 sejler skoler.

Gå ridning langs strandene og inde i landet langs landeveje.

Dykke med forskellige virksomheder, som vil tage dig ikke kun dykning for at se den vidunderlige fisk, men skibsvrag og endda dyk om natten. Vandski, jetski, Paragliding og Windsurfing er blandt de andre former for vandsport du kan gøre.

Hvorfor ikke tage familien gå læssede og more sig formel 1.

Hvis byen er, hvad du ønsker at se samtidig i Portugal betaler et besøg til Lissabon og tilbringe tid i pladser og boulevarder med deres barer og caféer at spise og drikke. En anden måde at se Lissabon er ved rundvisning, som vil sikre, at du ser alt.

Én af de andre steder at besøge mens er Porto med sine smalle gader i den gamle bydel og den nye arkitektur i den nye by. Du kan endda finde nogle ukendt skatte.

Hvis du er en seafood elsker vil så de kystnære områder være din favorit som de har friske fisk leveret hver dag, som det er fanget lokalt. Andre restauranter inde i landet giver mange kødretter samt grøntsager ones. Du bør kunne finde noget for enhver smag.

De vigtigste lufthavne i Portugal er Lissabon, Faro og Porto.