Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i USA

Biludlejning uden besvær er vores forretning og vi tilbyder gode tilbud fra de førende britiske biludlejningsselskaber på inclusivebillig biludlejning i U.S.A. Info nedenfor vil hjælpe dig med at få mest muligt ud af din udlejningsbil, men venligst velkommen til at ringe til os hvis du har spørgsmål om at leje en bil i USA.

Fra lys og store byer til storslåede Tom vildmarker, som en fremragende ferie er destination USA svær at slå med noget at tilbyde alle.

Familievenlige Florida kombinerer verdensberømte attraktioner fra Disney med udendørs oplevelser fra moder natur, selv. Vesten er velkendt for os gennem hundredvis af cowboy film men udforsker Majestæt af landskabet i bil er en vidunderlig måde at opleve den enorme mængde af landet og de stemningsfulde stednavne - Tombstone, Dodge City, Abilene. Tage i Grand Canyon og Yellowstone National Park, og du ønsker at vende tilbage igen og igen.

Billeder og lyde af amerikansk kultur er så meget en del af vores liv, at det er nogle gange svært at huske, at du er langt væk hjemmefra. Mardi Gras i New Orleans, country musik i Nashville, Motown i Detroit, Elvis's Graceland og showtime i Las Vegas er alle bekendt, men slår intet faktisk at være der. Fra shopping i New York til Pacific Coast Highway via sporvogne og skaldyr af San Francisco, er spektrum af temaer til en tur til USA inexhaustable. Hvis historie appellerer, hvor omkring slagmarken i den amerikanske borgerkrig eller centrale steder i borgerretsbevægelsen? Hvis livet udendørs gør din ferie, er der ingen mangel på muligheder for at vandre og klatre i hele USA med spændende eventyr som whitewater rafting for at få din adrenalin flyder.

Som med årstidernes skiften, så gør karakter af landskabet. New Englands grønne områder viser at en overdådig palet af røde, gule og guld i efteråret. i vinteren tilbyder Rocky Mountains fremragende vintersportsmuligheder spillesteder med garanterede puddersne. Glem ikke den unikke karakter af de amerikanske forposter - Alaska og Hawaii, der tilbyder meget forskellige ferieoplevelser i kultur, natur, mad og skala.

Kvalitetsindkvartering til overkommelige priser, bjerge af mad (morgenmad, at sætte dig op til en travl dag med ingen grund til en frokostpause) og billig benzin, at touring omkring er en attraktiv mulighed. Husk, selvom afstandene involveret gøre en cross - country tur en vigtig proposition. Bedre at fokusere på et område og gøre mest muligt ud af hvad det har at tilbyde.