Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Porto Campanha Train Station

Campanha er en charmerende gammel landsby øst for den travle by Porto. Landsbyen er velsignet med naturlige landskaber af uovertruffen og bemærkelsesværdig skønhed, samt interessante monumenter af historiske og kulturelle værdier. Byens rige historie bragt et væld af arv, fra religiøse vartegn til monumentale forter og paladser. Byen er også hjemsted for bedøvelse park firkanter, perfekt til afslapning og søgning. Billig biludlejning på Porto Campanha tilbyder en bekvem måde at navigationen rundt i området.

En Biludlejning på Porto Campanha ville tage besøgende til den berømte Igreja de Campanha, et smukt stykke arkitektur, der ligger tæt på den smukke Corujeira - pladsen. Kirken er hjem til flere interessante religiøse monumenter og skulpturer, blandt hvilke er kalksten og polykrome skulpturen af Lady Campanha.

Besøgende kan også tage en billeje i Porto Campanha til den smukke aske Palace, som ligger langs floden Douro. Det barokke stil palads er blandt de bedste eksempler på 17th century arkitektur i Portugal.

Også at bemærke er Praca da Luta eller Corujeira Square, en smukt anlagt park, ligger lige i hjertet af Campanha. Parken er hjemsted for adskillige kulturarv monumenter herunder skulptur af Dr Mauritius Esteves Pereira Pinto og hyldest til portugisisk diagram.

Tæt ved området er kapellet San Roque og sognet Editora Auditorium, som begge er gode eksempler på antikke arkitektur.

Indsamling destination

Kort: