Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Porto Ave Boavista

Portos finansielle distrikt, Boavista, giver en fantastisk blanding af interessante rekreative områder, shopping komplekser, barer og restauranter, perfekt til et behageligt ophold i området. Bydelen er også blandt de mest populære knudepunkter for shopping i byen, vrimler med høj klasse butikker og op marked butikker. Boavista er også site bekvemme hoteller, med fremragende indkvartering for besøgende, der ønsker at udforske i udkanten af Porto. Boavistas ligger bare 5 miles fra byens centrum, et fremragende udgangspunkt for rejser rundt i byen. Billig biludlejning på Porto Boavista tilbyder en praktisk middel til navigation i området.

En Biludlejning på Porto Boavista ville tage besøgende til de mest populære attraktioner i byen, herunder byens Ribeira, en malerisk sted, der ligger tæt på floden og markerer starten på Porto's World Heritage area.

Besøgende kunne også tage en Biludlejning på Porto Boavista til byen Vila Nova de Gala, den berømte havn vinproduktion centrum af byen. Webstedet er et fantastisk sted at opleve, hvordan den berømte drink er produceret, og til at købe autentiske portvin.

Porto er også hjemsted for en berømt feriested, kendt som Espinho, hvor fantastiske strande venter. Espinho ikke kun kan prale af smukke kyst linjer, men i spektakulære naturomgivelser samt. Bortset fra dens fantastiske omgivelser er godt valg af restauranter og barer, samt et kasino, også tilgængelige i området.

Også er at bemærke havneområdet i Matosinhos, berømt for sin rige restaurant scene og kulturelle mindesmærker.

Indsamling destination

Kort: