Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Praia Da Rocha

Tre kilometer fra Portimao ligger Praia da Rocha, en populær beachside resort i vid udstrækning på grund af det fysiske landskab i området. Med en smuk strand, fascinerende klipper og milde klima, ser Praia da Rocha mange turister vove at området interessant og imponerende. Biludlejning på Praia Da Rocha er på side over hele byen.

Byen sidder på næsset til den sydlige banker af floden Arade, som giver nogle uberørte vand synspunkter. Byen kan nås via A22, som linker til Portimao, hvorfra besøgende kan følge Avenue V6 til klinten toppe med udsigt over vandet.

Byen i Praia da Rocha tilbyder en vifte af overnatningsmuligheder til besøgende. Der findes nogle billigere hoteller, men de er generelt placeret væk fra strandområde. Byens resorts tilbyder den mest luksuriøse overnatning for gæster, men priserne på disse steder er normalt meget højere.

Avenida Tomas, byens vigtigste promenade, der løber langs klinten toppen "Rocky Strand", tilbyder et udvalg af restauranter, caféer og butikker. Billig biludlejning på Praia Da Rocha kan være i nærheden af hovedgaden. Den mest populære restaurant på gaden er på Santa Catarina Fort.

Der er et par golfbaner tæt på byen. De kan nemt nås med biludlejning på Praia Da Rocha, som også kan resten af de store attraktioner øremærkninger byens landskab, herunder Fort af Santa Catarina og de fabelagtige rocky funktioner af stranden.

Indsamling destination

Kort: