Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Praia de Luz

Med en stor population af europæiske turister bor og besøger byen hele året, Praia de Luz er blevet en af de mest efterspurgte efter destinationer i Sydeuropa. Byen ligger cirka seks kilometer vest for Lagos, og tilbyder smukke strande, varmt vejr og klart vand. Biludlejning i Praia de Luz er på tilbud til gæsterne og lokalbefolkningen.

Hovedvej 125 er den vigtigste vej passerer byen Praia de Luz. N125 forbinder byen med de andre store beach front byer i hele Algarve, Lagos, Portimao og Faro. N125 sidder omkring en kilometer fra den atlantiske kyst. Med billig biludlejning på Praia de Luz, kan besøgende nemt køre til en række fascinerende byer langs Algarve - kysten.

Hoteller i Praia de Luz er i overflod, med de fleste tilbyder fremragende faciliteter og komfortable værelser til gæsterne. Der er mange hoteller langs stranden, eller inden for kort afstand, så gæsterne behøver at rejse langt for at opleve den fantastiske strand på tilbud. Alt i alt er der over to dusin hoteller og resorts i byen.

Stranden i Praia de Luz er dybest set opdelt i to sektioner – området hvide sandstrand og det klippefyldte område. Stranden er betragtet som en Blå Flag strand, hvilket betyder at det overgår den ægte standard forventes af turist - drevet beach resorts.

Der er en række ting at se og gøre i byen Praia de Luz. Udover tilbragt dagen på en strand i byen eller tæt på det, er der flere andre steder, herunder Nossa Senhora da Luz kirke og det romerske arkæologiske område ligger tæt på byen. Biludlejning i Praia de Luz også gør day - tripping mulig.

Indsamling destination

Kort: