Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Ferragudo

Med en befolkning på mindre end 2.000 mennesker er Ferragudo stadig en søvnig fiskerby. Selv om fiskeriet ikke længere er dens vigtigste industri, turismen har for nylig taget over, kan besøgende her stadig nyde en rolig ferie væk fra stress og jag af de større feriebyer.

På grund af dens lidt sen natur er at have en bil den bedste måde at komme rundt, i stedet for at stole på offentlig transport. Bruge Biludlejning på Ferragudo, udforske områder omkring Ferragudo eller tilbringe en dag på nogle af de større byer og byer som Lagoa, Albufeira og den nærliggende Portimao.

I form af attraktioner er de vigtigste seværdigheder i denne region enten religiøse eller befæstning orienteret. Bruge billig biludlejning på Ferragudo til at udforske den smukke Fort i Sao Joao de Arade. Hovedet til den historiske by Silves, som er hjemsted for en maurisk borg og brostensbelagte gader.

For en dag væk fra stranden, hovedet til en af de to golfbaner i nærheden af Ferragudo, bedste adgang til dem via Biludlejning på Ferragudo. Golf er blevet populære i området og flere og flere golfbaner dukker op hvert år. Hvis golf er ikke dit spil, så hovedet til Carvoeiro Clube de Tenis, for en omgang tennis eller fitness.

En dagstur til byen Lagos er et must. Det anses for at være en af de smukkeste byer i regionen, noget der minder om byer i den franske Riviera. Der er fremragende restauranter og barer, samt smukke promenader at slentre ned.

Indsamling destination

Kort: