Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Portimao

Algarve er altid et populært sted at besøge og byen Portimao er ingen undtagelse. Biludlejning i Portimao er fantastisk til at komme rundt i de smukke gader i byen og kan også bruges til at komme til andre steder i området.

Faro ligger tæt ved og mange træder regionen via luft på den travle lufthavn i den nærliggende by. Portimao er en folkerige by og det er andet i Algarve kun til sine nabo, Faro. Strande i byen er et fantastisk sted at besøge og mange vælger at slappe af dagen væk ved havet.

Byen er kendt for sportsbegivenheder med mange sommerfestivaler baseret omkring sport. Kitesurfing og surfing er begge populære her og der er endda en gymnastik turnering afholdes hvert år. Stranden fodbold konkurrence bringer mange mennesker til at se og deltage i herunder nogle kendte ansigter i fodboldens verden.

Billig biludlejning på Portimao bør være booket på forhånd hvis du besøger i løbet af sommeren til at sikre, at du får en god pris og dit valgte køretøj. Der er et par gode hoteller at bo her med den billigste fundet lidt væk fra stranden.

Algarve er kendt for sine golfbaner, og der er et par gode fundet i området omkring Portimao. Shopping kan nydes i Lissabon samt Portimao, sig selv og med næsten 50.000 mennesker, der bor her er der mange gode faciliteter og faciliteter til at gøre brug af.

Indsamling destination

Kort: