Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Albufeira

Det sydlige Portugal er så smukt og et godt sted at besøge er Albufeira. Det har en stor historie og navnet stammer fra det arabiske ord betyder lagune. Befolkningen i Albufeira er 35.000, men om sommeren på grund af de vidunderlige strande og store barer, dette stiger til en utrolig 300.000.

Billig biludlejning i Albufeira er meget omkostningseffektiv og en glimrende måde at se hvad Albufeira har at tilbyde. Der så mange store biludlejningsselskaber baseret i centrum af Albufeira Payless Car Rental og Budget. Turisme er big business og bringer en masse penge for økonomien. Med Faro lufthavn kun 40 minutters kørsel væk er det ikke en hard destination til at rejse til.

Albufeira har nogle vidunderlige bygninger og den mest egnede måde at rejse gennem de maleriske, smalle Algarve gader der bruger Biludlejning i Albufeira. Der er mange søde rækkehuse malet i dejlige pastelfarver.

Der er en stor brummer om natten i Albufeira på grund af de mange dejlige barer og stor natklubber. Det virkelig ændringer i om aftenen og barer og indbydende spisesteder er alle top kvalitet. Det mest populære sted kaldes 'The Strip' og det er placeret ved Montechoro området i Albufeira. Masser af store fodboldklubber kommer hver sommer at træne op og så det er meget muligt du kan støde ind i en berømt fodboldspiller.

Biludlejning i Albufeira er en billig og hurtig måde at rejse til de blændende strande såsom Praia do Barranco das Belharucas, Praia da Falésia Praia dos Tomates og Praia da Rocha Baixinha. Disse er de siges at være de bedste strande i det sydlige Portugal og har varme turkise vand og vidunderligt hvide sandstrande.

Indsamling destination

Kort: