Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Faro Centrum

Populære med besøgende til Algarve, Faros er et fantastisk sted at udforske. Med et rige maritime historie og en lang række historiske bygninger, ende mange besøgende op tilbragt meget længere end de oprindeligt havde tænkt her. Veje i denne del af vejen er i fremragende stand og dette område er ideel for at udforske med Biludlejning i Faro by.

Med så mange interessante seværdigheder at vælge imellem, vil besøgende sandsynligvis har problemer med at beslutte hvor de skal gå først. Nogle af Faro byens vigtigste vartegn omfatter 1700 - tals Episcopal Palace, naval museum og 16th århundrede kloster, som er nu hjemsted for byens arkæologiske museum.

Featuring dramatiske klipper, strande og bølgende bakker, er kyststrækning omkring Faros ideel til at udforske med billig biludlejning i Faro by. Besøgende kan tage deres tid på at udforske denne utroligt smukke del af landet, måske at tage langs en picnic til at nyde på en af de naturskønne lookout steder, der er oprettet specielt for at give besøgende med en uforglemmelig oplevelse.

Når det drejer sig om spisning, er Faro byen bedst kendt for sine skaldyr, som er frisk fanget hver dag og serveres på restauranter over hele byen. Spise udendørs på restauranter og caféer er meget populære her, især på lumre aftener.

Denne del af verden er simpelthen sprængfyldt med interessant dagsudflugt destinationer, som kan udforskes nemt med Biludlejning i Faro by. Byder på en lang, gyldne strækning af sand, er Albufeira områdets mest velbesøgte badeby, mens steder såsom Paderne og Paderne er gennemsyret af lokal charme.

Indsamling destination

Kort: