Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Quarteira

Quarteira er meget roligere end de større Algarve kystnære byer i Lagos, Portimao og Faro. Men det gør ikke tage væk nogen af dens appel som en af de smukkeste steder langs den sydlige kyst. Med Biludlejning i Quarteira, kan besøgende nemt udforske byen og dens omegn. Lissabon, hovedstaden i Portugal, er mindre end 200kms nordvest for byen.

Byen Quarteira ligger tæt på flere populær byer, herunder Vilamoura og Loule. Men Quarteira tilbyder forskellige appeller til turister, og ønskes især blandt dem der søger en out - of - the - way sted, der er omgivet af storslåede kystnære synspunkter.

Der er en lufthavn i umiddelbar nærhed af byen Quarteira, som er beliggende nær centrum af Faro. Lufthavnen, kendt som Aeroporto de Faro, handler om 10kms øst for Quarteira. Billig biludlejning på Quarteira giver mulighed for nem og hurtig adgang til lufthavnen, som ligger langs N125 store arteriel kørebanen.

Hoteller i Quarteira er placeret overalt i byen. Men den mest populære overnatning lægger tæt på stranden, og normalt forbliver ganske travlt hele året. Derfor, forudgående reservation anbefales før du ankommer. Der er nogle billigere muligheder for gæsterne, men findes oftest fra stranden.

Der er ganske mange steder at besøge under opholdet i byen Quarteira. Regionen kan besøges mest effektivt med leje af bil i Quarteira. Der er flere golfbaner, marinaer og mange andre byer i det omkringliggende område, der er bestemt værd at opleve.

Indsamling destination

Kort: