Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Ilha Terceira Lufthavn Azores

Portugals vigtigste ø attraktion er Azorerne. Azorerne ligger midt i Atlanterhavet, et populært tilflugtssted for europæerne. Dette vulkanske øhav er hjemsted for nogle af de mest betagende sceneri og uspolerede flora og fauna. Besøgende kan nyde den sande skønhed i Azorerne ved hjælp af Biludlejning på Azorerne for at udforske øerne.

De fleste besøgende opsøge de tre store øer i øgruppen: Sao Miguel, Terceira og Faial. Disse tre øer er hjemsted for store byer i Azorerne og billig biludlejning på Azorerne er en nem måde at udforske disse byer. Et must besøg er byen Angra på øen Terceira. Den gamle del af byen har været en UNESCO World Heritage Site siden 1983.

De tre største øer har en god road og motorvejen netværk, hvilket gør det nemt at komme rundt ved hjælp af Biludlejning på Azorerne. Men øerne er vulkanske karakter og vejene tendens til at være smalle, stejle og curvy. I bil er det nemt at søge ud af de mange naturreservater, strande og fiskerlandsbyer.

Leje en bil på Azorerne er den bedste måde udforske de mange betagende søer på øen. Lagoa das Sete Cidades er en smuk blå og grønne sø. Lagoa des Furnas sidder på toppen af en aktiv vulkan og besøgende kan nyde gejsere og damp udluftninger mudderbanker. Lagoa da Fogo ligger højt på et bjerg med smuk udsigt til kysten.

Der er masser at gøre på Azorerne. Afhængigt af tid af året er hvalsafari en populær forbi tid. Der findes også andre former for vandsport, såsom sejlads og dykning. Dybhavsfiskeri og leje en yacht er store muligheder for en dag ude på havet.

Indsamling destination

Kort: