Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Horta Lufthavn

Azorerne er en portugisisk ø øgruppe beliggende i Atlanterhavet, omtrent 2, 000kms fra det europæiske fastland. Mange af Azorerne var lavet af vulkanudbrud. Øen Faial ligger i centrum af Azorerne og funktioner fantastiske landskaber, gamle arkitektoniske lækkerier og sort sand lapsamlet af dybblåt hav. Touring med biludlejning på Horta giver lufthavn mulighed for perfekte ferie.

Den vigtigste indgang til øen Faial er Hortas lufthavn. Denne lille lufthavn er på Faials sydvestlige kyst i nærheden af Castelo Branco. Faials cirkulære kystvejen, EN1 - 1A, er nord for lufthavnen og tilbyder nem Biludlejning på Horta lufthavn adgang til ferie overnatning og turist steder på øen. Horta, Faials kapital, er 10kms øst for lufthavnen.

De eneste to etagers passagerterminal i Horta lufthavn behandler alle fly ankomster og afgange. TAP, den portugisiske nationale flyselskab og regionale luftfartsselskaber flyve til Horta lufthavn fra andre Azorerne øer, Lissabon og nordafrikanske byer. Fuld faciliteter er tilgængelige i lufthavnen og omfatter et kontaktpunkt, Biludlejning på Horta lufthavn service og valutaveksling.

Café - barer i Horta lufthavn tilbyder et udvalg af snacks og drikkevarer. Den toldfri butik i Horta lufthavn er efter told. Andre faciliteter er en kiosk, en førstehjælp post, VIP - lounge, posthus og en velassorteret butik der sælger eklektisk lokalt kunsthåndværk. Advance bookinger generere ofte ekstra billig bil på Horta lufthavn rabatter.

Kørsel fra Horta lufthavn Porto Pim og Conceicaos sort vulkansk sand, kan Bestig vulkan og Varadouro rock pools nås via EN1 - 1A. EN2 - 2A fører til stier til synspunkt og caldera på Cabeco Gordo, Faial højeste punkt. Øerne Pico og San Jorge er synlige fra her på gode dage.

Indsamling destination

Kort: