Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Beja

Beja er et maleriske historiske by, beliggende i den sydlige og centrale del af Portugal. Med en historie som går tilbage til romerne, tilbyder Beja en vifte af seværdigheder til besøgende fra arkæologiske seværdigheder til romerske slotte. Området omkring Beja er regionen sletterne i Portugal og naturligt smuk og bedste udforskes ved hjælp af Biludlejning på Beja.

Med billig biludlejning på Beja er det nemt at krydse grænsen til Spanien via motorvej N260/IP8. Sydpå på N122 vil tage besøgende til det smukke naturreservat, Parque Natural Vale do Guadiana.

Den vigtigste internationale gateway til Beja er Faros internationale lufthavn, ligger mod syd, ned motorvej A2/IP1. Lufthavnen tjenester mange planlagte indenlandske og internationale ruter, med flere charter ruter under peak sommersæsonen. Lavpris - flyselskab, Ryanair, flyver regelmæssigt fra Faro lufthavn, byder på forbindelser til Liverpool, Dublin og Bruxelles.

Beja er domineret af en smukke romerske slot og sine volde. Herfra, besøgende vil har en betagende udsigt over byen og børn vil nyde klatring tårne og udforske de omkringliggende have. Et must besøg er Museu da Rainha D Leonor, som huser en fremragende samling af spanske og portugisiske mesterværker.

Ved hjælp af Biludlejning på Beja er en god måde at udforske området omkring Beja. Byen er godt forbundet til den portugisiske motorvejsnet. Der er mange maleriske landsbyer og søer, i og omkring Beja, der er værd at udforske. Hoved uden for Beja, på vejen til Faor, til at besøge Pizoes, som showcases ruinerne af en romersk villa.

Indsamling destination

Kort: