Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Italien

Italienhar smukke landskaber, vinmarker, strande, operahuset, historiske bygninger og findes i hjertet af Middelhavet Europa.

Hvis det er romantik, der du leder efter hvorfor ikke bade ferie eller tage et city break til Rom, Venedig, Firenze, Milano eller Napoli og prøve lækkerier af Romes templer, teatre, ride i en gondol langs vandveje i Venedig, butik i Milano, smukke arkitektur, kunst & kultur i Firenze mode kapital, vidunderlig mad scene i Napoli med sine mange lækkerier og søde sager samt dets historie.

Italien er mellem to bjergkæder som Alperne og Appenninerne, som er fantastisk til skiløb.

Gardasøen er godt for dem af jer, der nyder at være en del af walking, vandreture og mountain scene samt afslappende. Det ligger midt i bjergene og har både sneen og solen.

Ancona er et område, der har sin arkitektur ind i landet og også mange strækninger af stranden i nem afstand fra byen.

Hvorfor ikke tage en tur til Sicilien, som er sydvest af fastlandet Italien. Det er kendt for det mad bliver påvirket af arabiske, græske og italienske efterkommere så meget varierede over hele øen. Storslåede arkitektur, kunst, museer, vulkanen Etna, smukke strande og har nogle af de venligste mennesker i verden.