Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Coimbra

Kendt af lokalbefolkningen som cidade alta (den øverste by, eller gamle bydel) Coimbra er et must - see for dem med en kærlighed til historie. Det har en dejlig beliggenhed på Modego floden - hvor det stiger højt over det - en stak af romerske ruiner, gamle Universitet og billig biludlejning på Coimbra.

Coimbras indstilling over sin river er en af sine vigtigste trækker, sammen med det faktum, det er lastet til fæstet med middelalderlige bygninger og mange rester fra dagene af romerne, hvor byen var kendt som Aeminium. Du kan tjekke den arkæologiske park for sidstnævnte samt museet Machado de Castro med Biludlejning i Coimbra.

Coimbras Universitet (universitetet i Coimbras) stammer fra 1290 og er en af de ældste i Europa. Det har en høj indstilling over byen og er godt for et besøg. Coimbra er også en af snoede stræder og torve og er fantastisk til nedkøling ud og se på mennesker. Med Biludlejning i Coimbra kan du også hovedet ind i landet mere eller gå vest til kysten.

Figueira da Foz er kun omkring 30 minutter væk med bil og har nogle af de smukkeste strande i regionen. Conimbriga, kendt for sin store mængde af romerske ruiner, er også bare 15kms syd for Coimbra med Biludlejning i Coimbra.

Coimbra ligger mellem Porto og Lissabon og er let at komme til med tog eller bus. Begge disse byer har internationale lufthavne, til at starte, og du kan afhente billig biludlejning på Coimbra når du kommer i.

Indsamling destination

Kort: