Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Serta

Serta er en landsby i det centrale Portugal nær Aveiro og Coimbra. Det er omgivet af nogle interessante portugisiske seværdigheder. Billig biludlejning på Serta tillader dig at besøge disse websteder på din egen bekvemmelighed.

I byen er der en charmerende gammel stenbro, som er et populært valg for fotografier. Der er også et gammelt slot i området samt den dejlige landsby af Pedrogão Pequeno tæt ved.

I nærheden er Monte da Senhora da Confiança hvor du kan se det smukke naturlige miljø i central Portugal. Synlige fra toppen af denne aborre er den menneskeskabte Cabril sø. Du kan nemt komme tæt på det, som søen ligger kun en kort køretur af Biludlejning på Serta. Denne 55 kilometer reservoir er fodret af Rio Zêzere og flyder ind i Rio Pernilles. Det er perfekt for uforstyrret natur gåture.

Coimbra, Lousa og Aveiro er nogle af de portugisiske byer tilgængelige fra Serta. Drage fordel af billig biludlejning på Serta og besøge disse portugisiske byer for at maksimere din ferie. Coimbra er en velkendt pædagogisk center, Lousa er berømt for Serra da Lousa bjerg system, mens Aveiro er betragtes som en portugisisk Venedig med sine mange crisscrossing kanaler.

Dit ophold på Serta vil helt sikkert være en afslappende oase midt i vidundere af naturen. Gøre mest muligt ud af det ved at udforske den frodige omkringliggende landskab samt de maleriske gamle byer.

Indsamling destination

Kort: