Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Arganil

Bydelen Coimbra er kendt for sin rigdom af historiske og kulturelle arv i Portugal. Bidrage til betydningen af regionen er byen Arganil, der er blandt de vigtigste byer i Coimbra. Opholder sig i Arganil er et godt valg, hvis du ønsker at lære mere om regionen og hvis du ønsker at udforske de andre byer i bydelen Coimbra.

Glem ikke at bestille for Biludlejning i Arganil, så du kan besøge byen Coimbra. Ved at køre, kan du komme til byen i kun 56 minutter og du kan også stole på dit køretøj til sightseeing. Nogle af Coimbras top attraktioner omfatter 1500 - tallet Se Nova, 1100 - tallet Se Velho og det 16.århundrede Machado de Castro National Museum.

Oplev den romerske arv af regionen ved at køre til Conimbriga, en gammel by, der var hjemsted for Portugals største romerske afvikling. Billig biludlejning i Arganil kan tage dig der fra Conimbra i en kort køretur så du kan udforske det arkæologiske område og se nogle gamle artefakter fra Museu de Conimbriga.

Vest for Coimbra er Montemor - o - Velho. Kommer fra Arganil, er turen omkring en time og 10 minutter med bil. Besøg denne muromkransede by med Biludlejning i Arganil at lære mere om dets historie og dets 1300 - tallet slot. En alternativ destination vil være den kystnære by i Figueira da Foz, er særskilte for dets 1500 - tallet befæstninger.

Indsamling destination

Kort: