Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Pombal

Med billig biludlejning på Pombal kan besøgende nemt nå Lissabon, som er kun 100kms syd for byen. Ikke desto mindre ligger by Pombal om 25kms fra den portugisiske kyst, i Leiria provinsen. Selv om byen er vært for over 18.000 indbyggere, og udstråler flere industrielle dele, tilbyder Pombal også besøgende en række steder at se og ting at gøre.

Byen ligger ved krydset for flere store veje i regionen, herunder N237 og N1. Disse veje også linke byen til Auto Estrada du Norte, ellers kendt som Expressway 01, som bevæger sig langs den vestlige kyst i Portugal. Både IC8 og N237 kan træffes for at finde Expressway 01.

Besøgende til Pombal er hilst velkommen af flere hoteller i området. De fleste af ligger i centrum af byen, men flere kan findes længere væk fra centrum af byen. Togstationen er beliggende midt i byen, så mange hoteller er inden for gåafstand til stationen. Cristal Marinha Hotel er beliggende på E01 – IC8 turnoff, cirka tre kilometer fra byen.

Der er flere seværdigheder værd at besøge i og omkring byen. At få mellem de berømte vartegn kan gøres mere effektivt med biludlejning på Pombal. De fleste af attraktionerne er gamle kirker, herunder den smukke Sao Martinho og Santa Maria do Castelo. Der er også et gammelt slot sidder over byen.

Kun få kilometer fra byen Pombal hvile en række interessante og spændende byer og landsbyer. Biludlejning på Pombal er let opnåeligt, gør rejse mellem disse byer helt ubesværet. Nogle af byerne værd at besøge omfatter Figuerio dos Vinhos og Monte Real.

Indsamling destination

Kort: