Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Alcobaca

Alcocaba er en by i distriktet Leiria i Portugal. Denne by er afgrænset af byerne Sarrones, Reguengo og Morenos mod nord og Dordem, Toneiros og Vila Vicosa mod syd. På den østlige side er Misericordia, Rebola, Chamine og Vila Boim placeret. Nabobyer Serra de Ares, Santo Aleixo, Orada og Forte findes på den vestlige side. Den nærmeste lufthavn herfra er i Leiria på 30 km. turister vil finde det lettere at udforske den smukke Alcocaba, da der er en billig biludlejning i byen.

Overnatning er aldrig et problem, da der er mange hoteller findes i byen. Nogle af de nærmeste hoteller i Alcocaba omfatter Hotel Santa Maria, dit Hotel & Spa, Challet Fonte Nova og Casa da Padeira. Hvis du stadig ikke fundet hotellet for dig, udforske Flere hoteller bekvemt med en billig billeje i byen. Scouting for den perfekte hotel er altid en fornøjelig oplevelse i en lejet bil.

Alcocaba er berømt for sine vigtigste attraktion, klosteret Santa Maria. Denne gamle, gotiske kirke, bygget i 1153, er Portugals største kirke. Det blev erklæret et world heritage site af UNESCO, fordi det er et velbevaret eksempel på cistercienser arkitektur i Europa. Den store Castelo de Alcocaba er også et andet bevis på byens historiske arv. Den storslåede Jardim da Biblioteca er også meget tilgængelig med en billig biludlejning i Alcocaba.

Indsamling destination

Kort: