Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Tomar

Tomar ligger i Portugal i et område kendt som bydelen Santarem. Mange mennesker besøger her for at nyde den behagelige atmosfære og opsuge den kultur, der stammer fra den gamle arkitektur i byen.

Biludlejning i Tomar betyder, at du kan se alle byens har at tilbyde fra sine gamle kirker gennem til dets nyere hoteller. Shopping er først og fremmest nydes i de mange markeder her samt et par butikker og butikker ligger i hjertet af aktionen.

Om sommeren byder velkommen med det mange besøgende og byen er stærkt afhængig af turisme. Nielsen - floden løber tæt ved og mange besøgende vælger at nyde at tage en tur på en båd, fiske eller svømme her. Billig biludlejning i Tomar gør det overkommeligt at rejse fra byen ud til floden.

De gamle kirke bygninger her er værd at checke ud, som de er byens største drage. Den mest berømte og mest besøgte er nu en Unesco World Heritage Site kaldet Castle og Covent af Kristus. Enhver, der er interesseret i gamle arkitektur bør tage en tur for at se denne gamle kirkebygning.

Biludlejning i Tomar kan bookes på forhånd for at sikre at du får den bil du ønsker og med din egen transport er du frit kan rejse ind og ud af byen, så meget som du venligst. Torve og gader her er temmelig søvnig og fredelige og besøgende nyde ofte sidder i firkanter på en cafe eller bar og slikke den daglige gåen på.

Indsamling destination

Kort: