Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Frankrig

Frankrig er et land, der har mange forskellige typer af ferie muligheder, fra skiløb til solbadning til at gå til at opdage vinmarker til Disneyland.

Du kan rejse gennem vinmarker i Frankrig og smage vine i områder som Bourgogne og Bordeaux som godt Rhône - dalen. Du kan selv ønsker at bringe nogle hjem med dig.

Der er mange klostre, slottes og museer i Frankrig og jer kunne kombinere kultur med solbadning for at få den alle runde oplevelsen af landet.

Hvorfor ikke gå til Paris og kombinere shopping med en tur til Eiffeltårnet, Louvre eller en gåtur langs floden Seine. Hvis du er en familie kunne du selv besøge Disneyland Resort Paris og opleve det magiske charme.

Frankrig har mange kystnære områder, to af dem er Cote D'Azur og strande på Korsika. Her finder du luksuriøse hoteller og gourmet - retter og kan være ventede på hånd og fod. Du kan gøre noget fra vandsportsaktiviteter til bare at slappe af i solen her.

Hvis vintersport er, hvad du leder efter, så rejser til de franske alper, hvor du kan slags finde gode skiløb, sne boarding og bo i alle forskellige stilarter af boliger, fra Chalets til hoteller.

Der er mange måder, du kan rejse til Frankrig som følger; Færge til havne såsom Calais og Le Touquet plus mange andre tog fra London Waterloo eller Ashford i Kent med Eurostar eller Le Shuttle til Paris Gare Du Nord eller Disneyland Resort Paris, plus andre og med fly til lufthavne som Paris Charles De Gaulle, Orly, Marseille, Toulouse, Lyon eller Carcassone og mange mange flere lufthavne.

Men du rejser vil du have en dejlig ferie i Frankrig.