Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Torres Novas

Byen Torres Novas er beliggende i den centrale region af Portugal, om 80kms nordøst for Lissabon. Byen er almindeligt kendt i hele området som en gæstfri og imødekommende by, selv om det ikke har et stort antal hoteller. Besøgende, der ønsker at køre sig selv rundt i byen bør opsøge Biludlejning på Torres Novas.

Torres Novas er beliggende nær N349, som kan findes i den østlige del af kommunen. Den arterielle vejbane, E806, som er hovedvejen dissekere den centrale region af Portugal, ligger omkring en kilometer fra Torres Novas. E806 kaldes også Auto - Estrada Beira - interiør.

Hoteller i Torres Novas er berømte for deres service og faciliteter i stedet for deres navn. Mange er beliggende nær billig biludlejning på Torres Novas, gør rejse over hele byen og ud over meget let. De vigtigste hoteller på tilbud omfatter Hotel dos Cavaleiros og Hotel Torres Novas.

Den største økonomi i byen Torres Novas er papir og tekstiler, som er tydeligt gennem de forskellige fabrikker placeret rundt omkring i byen. Men Biludlejning på Torres Novas tilbyder en usædvanlig praktisk middel til at rejse for de besøgende, som ønsker at opleve byens turisme funktioner.

Byen kan prale af en bemærkelsesværdig slot, der står i centrum af Torres Novas. Denne struktur er uden tvivl den mest besøgte attraktion i byen. Historisk set har var byen Torres Novas beskyttet af en stor væg. Men på grund af udvidelse og vækst i Torres Novas, væggen måtte blive revet ned for at gøre plads for indbyggerne.

Indsamling destination

Kort: