Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i London Lufthavn Heathrow

Hvis du tilfældigvis til at komme ud for et fly i Heathrow lufthavn, kan du blive overrasket på den trængsel og travlheden der. Du vil også have ret i at forestille sig, at dette er en af verdens travleste lufthavne. Heathrow lufthavn håndterer omkring 70 procent af international trafik, hvilket naturligvis gør det en af verdens mest sofistikerede og største lufthavne i verden. Denne lufthavn drives og ejes af den britiske lufthavnsmyndigheden. Du kan ikke vide, at den britiske lufthavnsmyndigheden, selv er ejet af en spansk konsortium. Denne lufthavn er den primære landingsplads og hub for Virgin Atlantic, BMI og British Airways flyvninger.

Når du går ind i Heathrow lufthavn lokaler, ville du gøre nogle toldfri indkøb der. Dette kan gøres ved at gå til nogen af de afgiftsfrie butikker i alle de fire terminaler. På den anden side, kan du overveje at leje en bil, til at gå rundt i byen. Biludlejning og billig bil leje er den nemmeste måde, hvorpå du kan klare at komme fra ét sted til et andet i London og områderne omkring det.

Fra Trafalgar Square til Westminster Abbey er London fuld af hustling travle skarer, opsat på at komme til deres kontorer eller arbejdssteder, så hurtigt som muligt. I øjeblikket får du uden for Heathrow lufthavn, kan du altid kigge efter en billig bil leje service, således at du ikke får forstyrret af maddening mængden. Det er derfor meget vigtigt, at en turist look for mulighed for at forske for Biludlejning tjenester online. Så kan han kigge på de bedste muligheder for en billig biludlejning i London.

Indsamling destination

Kort: