Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Caldas Da Rainha

Denne centrale - vestlige portugisiske by (Caldas Da Rainha) er en stor, sprawling sted et par kilometer fra den grønne kyst. Det er omkring en time nord for Lissabon med bus eller tog og er i dejlige omgivelser for dem, der har Biludlejning i Caldas Da Rainha.

Caldas Da Rainha har en fair par seværdigheder i byen værd at checke ud før overskriften ud med billig biludlejning i Caldas Da Rainha, herunder dens ekspansiv park og gamle bygninger. Parken er kendt som Dom Carlos I Park og er en 100 - årige området sydøst for byen.

Derudover området er kendt for sin keramik og Praça da República square holder et ugentligt marked, hvor du kan købe nogle fine glaserede Louça de Caldas keramik. Der er også en fancy sognekirke i byen for at se med Biludlejning i Caldas Da Rainha.

Afværge nordøst for Caldas Da Rainha er den enorme Serras National Park. Det er enormt og er fyldt med gamle landsbyer og veje, mens ud til den vestlige del af byen er den store Óbidos sø. Nord og syd for her findes vestkyst strande, som kan fik også at med Biludlejning i Caldas Da Rainha.

Der er også tasker af andre steder at se med Biludlejning i Caldas Da Rainha, herunder byerne Tomar, Leiria, Alcobaça og Batalha, mens Lissabon er ikke langt til syd og er absolut et besøg værd, hvis du er kommet via Porto.

Indsamling destination

Kort: