Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Funchal Lufthavn Int Madeira

Madeira Lufthavn er også kendt som Funchal eller Santa Catarina lufthavnen. Beliggende cirka 22 kilometer fra byen Funchal, Madeira, det henvender sig såvel indenlandske som internationale rejsende til øen Madeira. Åbnede i år 1964, var lufthavnen tidligere kendt for sine meget korte landingsbane. Denne samme bane, som engang var omgivet af bjerge og hav, måtte forlænges efter et flystyrt på luft i år 1977.

Udvidelsen af landingsbanen fik efterfølgende tildelt et "udestående strukturer Award" på grund af den enestående teknologiske proces, der blev brugt til at forlænge varigheden af landingsbanen. Beliggende ca 1000 kilometer fra hovedstaden i Portugal, er øen Madeira tilsluttet de forskellige dele af verden gennem de fleste af de flyselskaber, som tilbyder udenrigsflyvninger.

Øen Madeira har meget at tilbyde for besøgende, kan man vælge fra historiske monumenter til fantastiske haver, imponerende vulkan huler osv. Den bedste måde for en videre rejse er at benytte Biludlejning i lufthavnen. Der findes en masse billig bil leje servicemuligheder i lufthavnen for rejsende. Disse Biludlejning er meget pålidelig og tilbyder at gæstens toppen af linje tjenester og biler i fremragende stand. De fleste førende bil leje service provider virksomheder har deres kunde kontakt kontorer i lufthavnen terminal til at lette gæster i at have en problemer med gratis videre rejse til deres respektive destinationer.

Indsamling destination

Kort: