Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Lissabon Rua Castilho

Lissabons offentlige transportmuligheder giver dig en effektiv og billig måde at komme rundt din egen, men hvis du ønsker at være mere komfortable, du kan leje en bil i stedet. Et af de steder, hvor du kan arrangere biludlejning er på Rua Castilho, en gade, der er inden for rækkevidde fra Lissabons vigtigste veje som Avenida da Liberdade.

Det kan være mere praktisk at have Biludlejning i Lissabon – Rua Castilho, hvis du ønsker at opleve kører rundt i byen. Hvis du ikke ønsker at sidde fast i trafikpropper, undgå at køre i myldretiden på hverdage fra 5:00 om eftermiddagen til 7:00 om aftenen. Du kan også prøve kører ad A9's indre og ydre ring veje, der hjælper med at regulere city - trafik.

Hvis du kan finde denne kørsel på kuperet og smalle gader er stressende, kan du stadig bruge din billig biludlejning i Lissabon – Rua Castilho for at gå på ture til de omkringliggende landdistrikter og byer fra byen. Hvis du kommer fra Rua Castilho, er byen Amadora kun 16 minutters kørsel væk på N117 og Sintra ligger omkring 28 minutter derfra.

Lissabon er strategisk placeret i nærheden af Atlanterhavet, og det er en fordel, hvis du ønsker at strande under din ferie. Ericeira er en af de mest charmerende badebyer i det område, der er kendt for surfere og er kun 42 minutter væk i bil, hvis du kommer fra Rua Castilho. Alternativt, kan du hovedet til Praia das Macas med Biludlejning i Lissabon – Rua Castilho til et roligere miljø.

Indsamling destination

Kort: