Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Mem Martins

Den centrale portugisiske by af Algueirao Mem Martins ligger i landets Sintra distrikt. Sintra - Cascais naturpark ligger ved siden af Mem Martins, og Lissabons centrum er 20kms væk. Der er et godt valg af restauranter, barer og hoteller i Mem Martins. Disse hoteller tilbyder den perfekte base for at gå på Biludlejning i Mem Martins udforskninger.

Det udsøgte 19 romantisk arkitektur i Sintra by er mindre end fem kilometer. I dette kvarter er Castelo dos Mouros (en maurisk Borg) og Pena National Palace. Slottets høje brystværnet giver enestående udsigt over Sintra Cascais Park og Sintra.

Vestgående med din udlejningsbil i Mem Martins, Serra de Sintra - bjergene er på N247. Efter bjergene er den første Atlantic beach, Adraga, en stejl nedstigning. Praia da Adraga byder golden sands, blå hav og traditionelle portugisiske caféer. Området omkring Adraga har fantastiske kystlinje og masser flere strande.

Macas Beach og Praia Grande er korte Biludlejning i Mem Martins rejser. Caféer og restauranter ligger på klipperne over Praia das Macas give god havudsigt. Cabo da Roca er sydpå og har et fyrtårn, usædvanlige sten, grønne klipper og et håndværk butik. Dette punkt er det kontinentale Europa mest western cape.

Fortsat på N247, er Cascais længere mod syd. Guincho strand ligger i nærheden af Cascais. I retning af Lissabon er Monte Estoril og Estoril. Verdades Faria Museum er beliggende i det smukke hill Monte Estoril. Estoril indeholder det berømte Estoril Casino og prale strande, der omfatter Tamariz. Denne sidste strand er omkranset af storslåede bygninger. Billig biludlejning i Mem Martins kan reserveres online.

Indsamling destination

Kort: