Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Estoril

Estoril er perfekt sommerferie stedet; nem adgang via en større international lufthavn, fantastiske strande, bjerge og skove at komme væk fra varme og fremragende mad. Hvad andet kan man bede om? Bruge Biludlejning på Estoril til at udforske denne fantastiske region i Portugal.

Estoril tilbyder noget for alle. Golf, ridning og vandreture til nogle, så godt som dventure sportsgrene, såsom klatring, hang gliding og ultra - light. Et væld af vandsportsaktiviteter at tilfredsstille enhver vand sport ønske! Sommermånederne kan dog få meget overfyldt, så det er vigtigt at bestille din aktivitet forude, for ikke at gå glip af.

Med billig biludlejning på Estoril er det muligt at besøge alle kulturarv i og omkring denne badeby. For eksempel, hovedet til Cascais og besøg Museum of den tæller af Castro Guimaraes, som showcases områdets maritime historie. De mange tårne, fæstninger og kirker rundt omkring kysten er værd at udforske. Gå ikke glip af National Palace og Sintra, den mauriske borg.

Som en badeby tilbyder Estoril masser messer og markeder. Der er mange muligheder for at bo i lejligheder med egen forplejning og shopping i Estoril er en drøm. Der er fødevaremarkeder næsten hver dag i ugen. For de morgenfriske, hovedet til Carcavelos på 5:00 på onsdage.

Der er så mange naturskønne drev langs kysten, udnytte Biludlejning på Estoril er et must. Kystvejen er ikke overfyldt og let navigeret. Stop ved de mange forter, fæstninger, kirker og klostre spredt langs kysten til tage den arv og kultur i denne region.

Indsamling destination

Kort: