Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Carnaxide

Carnaxide er den tredjestørste by i Portugal, grundlagt omkring 1300 - tallet. Det ligger lige uden for Lissabon, et populært boligområde for dem, der arbejder i Lissabon. Bruge Biludlejning på Carnaxide til at udforske Lissabon, hovedstaden i Portugal og den naturskønne kystområde.

De fleste internationale besøgende vil ankomme i Carnaxide fra den internationale lufthavn i Lissabon. Lufthavnen tilbyder air links til de fleste større byer i Europa, både tidsplaner og charterfly er tilgængelige. Fra Carnaxide er lufthavnen beliggende øst for IC19 og derefter E01 motorveje.

Opsøge billig biludlejning på Carnaxide at tilbringe en dag eller mere at udforske Lissabon. Der er masser at se og opleve i denne hovedstad. Besøgende bør ikke gå glip af Praca Imperio og klostret Jeronimos. Haverne her er simpelthen fantastisk og klostret dateres tilbage til 1500 - tallet. Museer buffs bør ikke gå glip af National Museum of Ancient Art og Museum for portugisisk stil flise mosaik.

Der er to naturparker i og omkring Lissabon, værd at udforske. Med billeje på Carnaxide er det let at komme til Parque Florestal de Monsanto og Parque Eduardo VII, de største og den anden største parker i Lissabon. Parkerne tilbyder et udvalg af udendørs aktiviteter og om sommeren kan besøgende nyde koncerter og teater i parken.

Fra Carnaxide er det let at komme til kystregion i Portugal. Blot sydpå fra byen og en kort køretur vil føre til kysten. Herfra er det muligt at drive ned den naturskønne kystvej og stop langs de mange maleriske landsbyer.

Indsamling destination

Kort: