Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Miraflores

Miraflores er en artig Loco i forstæder Lissabon at afhente Biludlejning i Miraflores. Det er en satellit byen kapitalens Portugal om 15kms mod vest langs floden og er værd at bruge lidt tid i.

Der er en havn her samt mange hyggelige parker og torve at slentre og det er en meget mere afslappet end travle Lissabon. Det er også nemt at komme til, er direkte forbundet til Lissabons jernbane og ad landevej og du kan også få fra Lissabons lufthavn, via Lissabons centrum.

Den bedste måde at sikre billig biludlejning i Miraflores er at bestille online før du forlader. Der findes et stort udvalg af køretøjer til leje og depotet er tæt på hoteller og butikker, til at starte. Med Biludlejning i Miraflores være sikker på at udforske vejen Tagus og navnlig den portugisiske Riviera.

Der er mange resorts langs her med nogle af de bedste tilgængelige strande i landet. Estoril og Cascais ligger begge inden for rækkevidde med bil leje i Miraflores og prale sjov byer og dejlige strande. Du er også lige ved siden af den udvej byen Oeiras samt at være tæt på passage for Almada district i south Lissabon.

Længere væk ligger antikke by Sintra i Sintra - bjerge - et fascinerende område – mens nord er den gamle by Mafra, som er kendt for sine fine palace og haver. Du kan besøge med Biludlejning i Miraflores og derefter måske hovedet ind i landet for nogle af de berømte vingårde.

Indsamling destination

Kort: