Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Oeiras

Oeiras ligger på den portugisiske Riviera lige til vest for Lissabon på sin sydvendte strækning af herlige kyst og er en populær ferieby på Estoril køre. Du kan få her direkte med jernbane fra hovedstaden og afhente billig biludlejning på Oeiras.

Det er en dejlig satellit by og et rart sted at være baseret fra hektisk Lissabon korrekt. Det har nogle ordentlige hoteller, samt butikker og restauranter, og også kommer med nogle af de flotteste strande tæt på hovedstaden. Der er også mange fine vartegn, herunder en gamle fort og et slot, som kan være kommet til med biludlejning på Oeiras.

Mens Oeiras er rart, er det værd at overskriften ud i din Biludlejning i Oeiras at udforske de fine omgivelser. Estoril er godt inden for rækkevidde og er det bedste skisportssted i regionen. Det kan prale af de bedste strande og hotel resorts og også kommer med høj kvalitet fisk og skaldyr. Cascais er blot et par kilometer ud over og er også utroligt populære og begge byer kan tilgås af kystvejen fra Oeiras.

For historie er den mest fascinerende by i denne region af et land mile i Sintra nord for den portugisiske Riviera. Det er opført af UNESCO, som en World Heritage site og med god grund som dens gamle bydel er simpelthen fantastisk. Sintra ligger midt i bjergene hvor landskabet er fantastisk og der er miles af vandrestier. Du kan komme derop med Biludlejning i Oeiras.

Indsamling destination

Kort: