Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Pico Lufthavn

Pico lufthavn serverer øen Pico i øgruppen Azorerne. Lufthavnen tilbyder fremragende forbindelser til steder som Terceira, Ponta Delgada og Lissabon. Lufthavnen er en fremragende base for at rejse rundt om bjerget øen Pico. Billig biludlejning i Pico lufthavn gør for en ideel transportmiddel rundt på øen.

Med Biludlejning i Pico lufthavn har besøgende let adgang til de bedste attraktioner og seværdigheder i øen, herunder dem i Madalena, øens handelscentrum. Er den kirke af Santa Maria Madalena og Carmelite kloster, hvor vin - museet ligger blandt de bedste attraktioner i området.

Landsbyen Bandeiras er også et ideelt sted at besøge for en traditionel oplevelse af øen. Byen er hjemsted for øens mest karakteristiske kapeller, hvoraf den ene er kirken Nossa Senhora da Boa Nova, med dens kunstneriske facade og interiør.

Biludlejning i Pico lufthavn ville også tage besøgende til øens gamle bydel eller Sao Roque Pico, hvor interessant huse kan ses. Byen er også stedet for en kommerciel havn, samt nogle historiske og religiøse vartegn, herunder klostret Sao Pedro de Alcantara og kirken af Sao Roque.

Landsbyen Piedade venter også på den østligste del af øen. Landsbyen er hjemsted for en dejlig park, perfekt til afslappende eftermiddage.

Indsamling destination

Kort: