Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Horta City

Øen Faial er i ' Azorerne Grupo Central. Denne portugisisk øgruppe ligger i Atlanterhavet ca 1, 800kms fra Lissabon, landets fastlandet hovedstad. Faial har masser af vulkaner, grønklædte bjerge, sort strande og krystalklart vand. Sightseeing med Biludlejning i Horta giver en nem mulighed.

Horta, Faials kapital er modsatte Pico Island, på den sydøstlige kyst. Horta - museet og en hvalfangst museum hus relikvier og udstiller detaljering Faials historie. Hortas maleriske marina tilbyder kajen spisesteder og barer og eklektiske kunst på havnen vægge. Trans - atlantiske sejlere bruge lystbådehavnen som en bestemmelse stop.

Biludlejning i Horta stationer er placeret i byens omegn. Vejen EN1 - 1A cirkler på øen, tæt på kysten. Conceicao, Almoxarife og Porto Pim sort vulkanske strande ligger en kort køretur fra Horta. Varadouro rock pools er på Faials vestlige side. Vejene på Faial er i god form og tilbyder den bedste metode til at nå ud af den måde attraktioner med Biludlejning i Horta.

Cabeco Gordo Mountain er den højeste af Faials vulkan kegler. Vandrestier til Cabeco Gordo topmødet kan findes off - road EN2 - 2A. Bjerget har en 400m dybt vulkanske caldera. Fra kanten af calderaen den nærliggende Graciosa er Pico og San Jorge islands synlige.

Faial har landsbyer og gamle kirker. Kirker som St Catarina de Alexandria i Castelo Branco er mødested for farverige årlige arrangementer herunder Frue af Lourdes Festival. Landsby håndværkere på Faial oprette forskellige kunsthåndværk og souvenirs, som kan findes i vejkanten eller landsbyen butikker. Betydelige rabatter er tilgængelige med billig biludlejning i Horta advance bookinger.

Indsamling destination

Kort: