Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Flores Lufthavn

Flores er en lufthavn på Flores Island, der bruges af masser af turister, som flyver her fra hele verden for at nyde tiden på de berømte portugisiske ferie øer af den berømte Azorerne. Med Biludlejning i Flores lufthavn, kan du gøre visse at din ferie bliver starten til en flyvende start lige efter du lander.

Billig biludlejning i Flores lufthavn tilbydes alle over hovedterminalen og du kan få penge ud på forskellige køretøjer, der kan bruges af både små grupper og familier. Hvis du ikke ønsker at rejse videre til din bolig fra Flores lufthavn, er der hoteller nær hovedterminalen, der tilbyder stor komfort til både og ikke - drivere.

Flores lufthavn har informationsskranker hvis du har brug for hjælp retninger, selv hvis du bestiller inden afrejse, det er ikke usædvanligt for hoteller til at sende en af deres chauffører til at samle dig og tage dig lige til døren - trin.

Flores lufthavn og budget PASSAGERFLY gå hånd i hånd, og hvis du ser tidligt, kan du nemt få cut - priser på pakke tilbud og flyrejser. På Flores lufthavn, kan dem, der ikke kan vente med at komme til deres hotel for at spise finde restauranter, mens andre, der er kommet til shopping kan hyppige de toldfrie butikker.

Med Biludlejning i Flores lufthavn, kan de forsikre, at du vil slå på dit hotel i luksus uanset hvor det er på øen. Mens her omfatter nogle af dine muligheder hovedby Santa Cruz das Flores, den afslappede Ponta Delgada og den lille rustikke landsby Fajãzinha.

Indsamling destination

Kort: