Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Lissabon Centrum

Leje en bil i Lissabon er en nem ting at gøre. Du behøver kun et gyldigt kørekort og du er god til at gå. Blandt de virksomheder, der tilbyder billig biludlejning i Lissabon er fra Avis, Alamo, Dollar, Hertz, Sixt, Europcar og Budget. Disse biludlejningsfirmaer tilbyder endda du nedsatte priser, når du bestiller online. Om Lissabons gader kan være fyldt med biler, busser og taxier, er der stadig ingen grund for dig at få alle trætte. Gaderne i Lissabon tilbyder masser af attraktioner, som du vil finde det simpelthen fantastisk at se på.

Du kan køre til de museer, hvor forskellige håndværk og artefakter er op på udstillingen. Der er også de forskellige distrikter i Lissabon, er en kombination af ældgamle tradition og selvfølgelig modernisering. Køre til Alfalma, hvor det er anerkendt som den ældste del af byen. Det er her hvor Castelo de S. Jorge kan blive set, som er perfekt til dem der er interesseret i historie.

For dem, der ikke har fået nok af nattelivet, kan de besøge Barrio Alto. Natteliv i dette område er fyldt med sjov og spænding, og det er også her hvor der kan købes mærkevarer haute couture. Belem, på den anden side er fyldt med monumenter dedikeret til disse opdagelsesrejsende af havet. Museo Berardo som huser kunstværker, der er kendt kan også findes i Belem.

Indsamling destination

Kort: