Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Lagos

Lagos er en by på Portugals sydlige Algarve - kysten. Lagos er placeret i hjørnet lavet af floden Bensafrim hvor det munder ud i Atlanterhavet. Lagos er kernen i Algarves strande og byder på historiske og kulturelle trækker. En Biludlejning i Lagos giver bekvem sightseeing transport.

Blandt Lagoss mange gamle bygninger to af de mest fremtrædende er St. Anthony kirke og en 17 århundrede defensive fort, Ponta da Bandeira. St. Anthony kirke har en hel almindelig ydre, men indeni det er prydet med vidunderlige azulejos (keramiske fliser) og komplekse træudskæringer. Bymuseum, ved siden af kirken, huser en alsidig samling af relikvier.

Lækker gastronomi, herunder fisk og skaldyrsdelikatesser, der serveres på Lagoss talrige spisesteder. Biludlejning i Lagos er mest praktisk for rejse længere væk. Ponta da Piedade usædvanlige klippeformationer er for enden af en smal halvø under Lagos. Regionale strande som Meia Praia, Praia da Luz, Praia da Dona Ana er en hurtig Biludlejning i Lagos tur.

Nord for Lagos tilbyder motorvej A22 en nem rute til Sagres punkt, 40kms væk, og west coast Alentejoske National Park. Kystlinien Alentejoske byder på nogle af Europas bedste surfing. Silves og Monchique - bjergene ligger på den modsatte side af A22 fra Lagos.

Blandt historiske Silvess mange draws er dens gamle maurerne slot og den storslåede 15th århundrede Silves domkirke. Byen Monchique i bjergene har kurbade og mineralbade fodret af områdets varme svovl fjedre. N266 ruten går direkte til byen. Advance bookinger garner ofte ekstra billig biludlejning i Lagoa rabatter.

Indsamling destination

Kort: