Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Carvoeiro

Med en historie som går tilbage til romerne, er Carvoeiro et populært feriemål i Algarve. De fleste internationale besøgende vil ankomme via den internationale lufthavn i Faro, som indeholder links til de fleste europæiske storbyer. Da offentlig transport til og fra lufthavnen er begrænset, bør besøgende vælge Biludlejning på Carvoeiro at komme til og fra lufthavnen.

Med sin smukke sandstrande og rolig grotter er Carvoeiro et populært feriested i sommermånederne. Der er mange selvstændige lejligheder og huse til at vælge fra, med de fleste besøgende leje bolig for de to peak sommer måneder. For at udforske området omkring byen, vælge billig biludlejning på Carvoeiro.

Carvoeiro er godt forbundet til den portugisiske motorvejsnet og kørsel er let for besøgende. Nord for byen er den store øst - vest - motorvejen A22/IC4, der forbinder alle de store kystbyer i Algarve. Udnytte Biludlejning på Carvoeiro at udforske andre større byer og byer langs kysten, Lagos, Portimao, Faro og Amacao De Pera.

Golfentusiaster vil finde et stort udvalg af golfbaner langs den portugisiske kyst. Det nærmeste, man til Carvoeiro er Vale do Milho golfbane, lige nord for byen. Andre nærliggende golfbaner omfatter Herdade dos Salgardos golfbane og Alto Golf Country Golf. Men i løbet af sommermånederne, booking en tee - tid forude er et must.

Naturelskere vil nyde denne del af Portugal, som der er masser at nyde. Ikke alene er kystregion smukke med meget flora og fauna, men der findes også mange parker og naturreservater for at udforske i denne region.

Indsamling destination

Kort: