Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Geneve Lufthavn

Geneve lufthavn, Schweiz er også kendt som Geneve Cointrin Lufthavn. Beliggende ca 5 km fra byens centrum, den nordlige del af lufthavnen kører langs den fransk - schweiziske grænse, som et resultat, det kan tilgås fra begge lande.

Lufthavnen serverer både internationale og indenlandske rejsende, og de flyvninger, der forlader og ankommer meget godt forbundet med alle større europæiske og internationale destinationer. Alle store flyselskaber i verden skal denne lufthavn, betragtes som en ferie getaway, især i vintermånederne, når de fleste af de turister hyppige Genève til at rejse på tværs af og fremefter til sneen flager skråninger og resorts for ferier udenrigsflyvninger. I løbet af vinteren måneder masse skiløbere fra hele verden kommer ind i Genève til at nyde de sneklædte skråninger af de schweiziske alper.

De fleste af de besøgende frekventere lufthavn for videre rejser bruge Biludlejning - tjenester tilgængelige i lufthavnen til at nå deres endelige bestemmelsessted eller til at udforske omgivelserne og forbløffe på sin naturlige skønhed. Alle fremtrædende bil leje agenturer opererer ud af lufthavnen og tilbyder omkostningseffektive og billige bil leje løsninger til rejsende.

Alle bil leje agenturer tilbyder transportløsninger til forskellige destinationer i Schweiz gør rejse sikker, nem og problemfri. Rejsende behøver ikke at bekymre dig for besværet med at organisere rejsearrangementer fra lufthavnen til deres respektive hoteller eller resorts som disse er varetaget af disse bil leje agenturer.

Indsamling destination

Kort: