Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Tondela

Tondela er en by ved foden af Portugals bjergområde. Det har alle bekvemmeligheder i en by og endnu den idylliske omgivelser kan du nyde og tage i hvert vidunderlige øjeblik. Biludlejning i Tondela er tilgængelige til at gøre mest muligt ud af de fantastiske omgivelser.

Tondela er en afslappende medley af rige historie, frodige kuperet landskab og bekvem modernitet. Den gamle del af byen har nogle smukke antikke bygninger til den nysgerrige besøgende til at inspicere men i pragtfuldt imponerende baggrund af Caramulo bjergryg. Dette syn er synlig i hele Besteiros Valley. Det er muligt at køre til foden af bjergene ved leje af bil i Tondela og derefter gøre nogle raske gåture.

Da dette er en blomstrende by, er der ingen mangel caféer, restauranter, banker og hver nyttigt købmand med sin vifte af nødvendige varer. Selvfølgelig kan du stadig ønsker at falde af den nærliggende by Viseu for en bedre udvælgelse og finere historiske observationer. Billig biludlejning i Tondela er en god mulighed for at tage rejser som sådan. Også er på Viseu en god golfbane.

At have din egen transport i denne region, er det en god ide at besøge det højeste punkt i det kontinentale Portugal. Benytte sig af en Biludlejning på Tondela, således at du kan køre op den stejl indflyvning til Tore i bjergkæden Serra da Estrela.

Indsamling destination

Kort: