Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Sangalhos

Den lille Sogn i Sangalhos tilhører Anadia, beliggende i bydelen Aveiro i Portugal. Det ligger på toppen af en bakke over floden dalen af Cértoma. Vejen tilgængelige for Sangalhos er EN235, også den vej forbinder ' hovedvej nummer 1. Den nærmeste lufthavn, hvorfra turister Angiv sognet ligger i Aveiro, 29km fra byen. Billig billeje i Sangalhos vil hjælpe turister komme rundt i byen og de omkringliggende attraktioner meget lettere.

Overnatning er ikke problemer, fordi sognet er tilgængelig på mange hoteller rundt det. Nogle af de nærliggende hoteller omfatter Curia Palace Sparesort og Bussaco Palace. Disse kan findes på mindre end 13km fra hotellet. Hvis du stadig ønsker at lede efter det perfekte hotel, gå på opdagelse på din egen bekvemmelighed med en billig biludlejning i byen. Tjek andre hoteller som Vila Duparchy, Alegre og Melia Ria.

Turister vil se Paco da Graciosa, en 1700 - tals palads hvor Anadia's count plejede at opholde sig. Du bør se de mange naturlige vidundere i Sangalhos. På toppen af floden dalen af Certoma er bred, panorama udsigt strækker sig til den sydlige Sierra Bucaco og mod øst til Serra do Caramulos topmøde. Den nærliggende Thermas da Curia er en naturlig fjeder, hvor mange turister besøger. Det er omgivet af frisk, rent vand bruges også til healing sygdomme. Dens vand har helbredt mennesker med gigt, nyre - og leverproblemer. Der er også en elegant art hub i nærheden hvor turister kan slappe og nyde fine kunstværker af mestrene. Faktisk er rejser rundt i en smuk by bedst nydes når der er en billig biludlejning. Det gør din ferie uden problemer.

Indsamling destination

Kort: