Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Aveiro Esgueira

Tilnavnet "Venedig i Portugal" er byen Aveiro, der er beliggende midt i laguner, strande og salt flats mens domineres af en central canal, der passerer igennem den. Byen er bedst kendt for moliceiros, som fiskerbåde, der har malet prows. I de seneste århundreder, byen var en velstående og travl havneby, og du kan opleve dens historie og kulturelle arv som du strejfe rundt.

Svarende til Venedig, gaderne i Aveiro er ikke egnet til biler. Du kan dog bruge din Biludlejning i Aveiro - Vagos hvis du ønsker at besøge sine sogne. Vagos er blandt Aveiros kommuner omkring 2,8 km væk fra byen. Med en bil, kan du nå Vagos på bare 6 minutter på R. de Viana do Castelo eller på Avenida Dr. Lourenco Peixinho.

Billig biludlejning i Aveiro - Vagos kan bruges, hvis du planlægger at tilbringe hele ferien går på dagsture rundt i regionen. I nærheden af Aveiro er byen Ilhavo, der er kendt for sine maritime museum. Ilhavo er omkring 6.1 km væk fra Aveira på N109, men du kan også passere gennem A25 og den EM590, der kan tage dig til byen i 14 minutter.

Biludlejning i Aveiro - Vagos supplerer ture til stranden São Jacinto, som ligger omkring 58 minutter væk fra byen. Stranden ligger også i nærheden af Sao Jessen Dunes Natural Reserve og skoven hvor kan du finde beskyttede arter af forskellige flora og fauna.

Indsamling destination

Kort: